Yritys

Nopea ja helppo rahoitus!
Nopea ja helppo rahoitus!

Merilaiturit suunnitellaan ja valmistetaan Taivassalossa

Merilaiturit suunnitellaan ja valmistetaan merellisessä Taivassalossa, saaristoelämän perinteitä ja merta kunnioittaen. Lähtökohdistamme muistuttavat myös laiturimallistomme nimet, jotka ovat merellä liikkujille tuttuja Taivassalon alueen merikartoista.

Yrityksemme – Rannikon Merityö Oy

Rannikon Merityö Oy on perustettu vuonna 2012, mutta tietämyksemme ja kokemuksemme vesi- ja rantarakentamisesta kumpuaa paljon varhaisemmilta ajoilta.

Koko ikämme meren äärellä eläneinä ja vesillä liikkuneina tiedämme, minkälaisia haasteita luonto ja olosuhteet laiturirakenteille asettavat. Myrskyävän meren raivo ja rantoja vasten ahtautuvat jäät ovat vain osa siitä, mihin kaikkeen laiturin rakentajan on Suomen oloissa varauduttava. Rakenteiden ja materiaalien kestävyyttä koettelevat myös kesäinen auringonpaiste, suolaisen veden vaikutus ja merestä huokuva kosteus.

Haasteiden voittamiseksi luotamme kotimaiseen käsityöhön ja nykyaikaisiin tuotantomenetelmiin. Tänä päivänä laituritehtaallamme työskentelee vakituisesti kaksitoista henkilöä, joiden ammattitaidosta olemme aidosti ylpeitä. Heidän osaamisensa ja saaristolaisperinne luovat vankan perustan laituriemme korkealle laadulle myös tulevaisuudessa.

Merityön laiturimestari henkilökuntineen.

Rannikon Merityön muut palvelut

Rannikon Merityön palveluita ovat myös rantojen ruoppaus, louhinta ja rantarakentaminen. Tutustu muihin palveluihimme www.merityo.fi

Telaponttonikone Doosan 225

Ruoppauskalustomme uutuus, telaponttonikone DOOSAN 225, kaivaa saviset ja matalat rannat siististi ja turvallisesti ilman uppoamisvaaraa.

Käänny Laiturimestarin puoleen ja pyydä tarjous tai tilaa uutiskirjeemme!